Momenteel zijn we bezig met het vernieuwen van onze nieuwe website.

Aanbod van verschillende soorten vergaderzalen in Brabant

Wij bieden verschillende soorten vergaderruimtes aan in Brabant. Zo hebben wij verschillende soorten vergaderruimtes zoals trainingslocatie en zaalverhuur. Welk type locatie u nodig heeft, hangt af van de grootte en omvang van uw evenement. Wij kunnen u voorzien van de perfecte oplossing voor elke gelegenheid of evenement!

We hebben verschillende soorten vergaderzalen, zoals trainingslocatie en zaalverhuur. Welke soort locatie je nodig hebt hangt af van de grootte en omvang van je evenement. Wij kunnen je de perfecte oplossing bieden voor elke gelegenheid of evenement! We bieden drie soorten vergaderzalen in Brabant: grote, middelgrote en kleine. Onze grote vergaderzaal is geschikt voor groepen tot 60 personen die samen op één plaats willen vergaderen zoals een bedrijfsfeest of prijsuitreiking . De middelgrote vergaderzalen bieden plaats aan 20-40 deelnemers, wat ze tot ideale locaties maakt voor het organiseren van evenementen zoals klantenvergaderingen . Onze kleinste trainingslocaties tenslotte zijn perfect als je kleinere ruimtes nodig hebt maar toch alle voorzieningen van een kantoorruimte wilt. Deze omvatten een eigen telefoonlijn, een faxapparaat en een fotokopieerapparaat.

Onze grote vergaderzaal is geschikt voor groepen tot 60 personen die op één plaats willen vergaderen, zoals een bedrijfsfeest of een prijsuitreiking. De middelgrote vergaderzalen bieden plaats aan 20-40 deelnemers, en zijn dus ideale locaties voor het organiseren van evenementen zoals klantenvergaderingen . Onze kleinste cursuslokalen tenslotte zijn perfect als je een kleinere ruimte nodig hebt, maar toch alle voorzieningen van een kantoorruimte wilt hebben. Deze omvatten een eigen telefoonlijn, een faxapparaat en een fotokopieerapparaat. Onze locaties hebben veel gratis parkeergelegenheid ter plaatse, zodat gasten geen problemen hebben hun auto ergens kwijt te kunnen als ze naar je evenement komen! Voor meer informatie over het boeken van onze verschillende soorten vergaderzalen kun je ons bereiken op Facebook. Heeft u een vergaderruimte, vergaderzaal, trainingslocatie of een workshopruimte in Rotterdam nodig? Dan willen we je graag doorverwijzen naar Depot Noord.